Tule hoivanantajaksi | Home Instead
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Tule hoivanantajaksi

Olet täällä

Työ hoivanantajana on palkitsevaa.
Työ hoiva-alalla ikäihmisten parissa vaatii tekijältään aitoa välittämistä ja läsnäoloa. Etsimme myötätuntoisia oikean arvomaailman omaavia henkilöitä. Liity hoivanantajien joukkoomme, jossa voit tehdä aidosti merkityksellistä työtä.

Tiedät, että sinulla on erityinen kyky huolehtia toisista ihmisistä ja olet myötätuntoinen. Ehkäpä kokemuksesi hoiva-alan työstä on, että olet toiminut omaishoitajana tai haluat vaikuttaa myönteisesti seniorin elämään. Jaa ainutlaatuiset lahjasi ja taitosi auttaaksesi senioreita pysymään itsenäisinä ja elämään haluamallaan tavalla turvallisesti kotona.

Kiinnostuitko hoivanantajan työstä? KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT
 


Tee työtä, jolla on aidosti merkitystä

Hoivanantajana parannat seniorin elämänlaatua ja avustat häntä toimimaan itsenäisesti. Tehtäväsi voivat olla hyvin monipuolisia. Avustat päivittäisissä toimissa, kuten ruoanvalmistuksessa, asioilla käynnissä ja kodinhoidossa. Olet seurana ulkoilussa ja saattoapuna lääkärissä. Sinua saatetaan myös pyytää suorittamaan henkilökohtaisia palveluita kuten kylvetystä tai wc:ssä käynnin avustamista.

Tätä tarjoamme

  • Työkokemusta tai terveydenhoidon koulutusta ei vaadita
  • Joustavat mahdollisuudet osa-aika- tai kokoaikatyöhön
  • Jatkuvaa perusteellista valmennusta
  • Mahdollisuus tavata erilaisia ihmisiä ja tehdä ihmisläheistä työtä
  • Työ on palkitsevaa sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti

Home Instead HOIVANantajaTM 

Home Insteadilla työskentelevät hoiva-avustajat käyttävät työnimikettä HOIVANantajaTM. Kaikki hoivanantajamme ovat tarkasti valittuja ja vakuutettuja. Edellytämme hakijoiltamme juuri oikeanlaista persoonallisuutta ja ehdotonta luotettavuutta. Hoivanantajat ovat myötätuntoisia, työhönsä sitoutuneita, osaavia ja luotettavia. Jatkuva koulutusohjelma syventää hoivanantajiemme ammattitaitoa entisestään. Asiakkaalle valitaan hänen persoonalleen sopiva hoivanantaja, jolloin voimme taata parhaan yksilöllisen hoivan.


Kiinnostuitko hoivanantajan työstä? Katso avoimet työpaikkamme ja lähetä hakemus. Olemme sinuun pikaisesti yhteydessä. 

Me olemme todella tyytyväisiä – äiti kertoi, että hän voi turvallisin mielin nukkua, kun hän tietää, että Eppi tulee.
Kirsti, Helsinki