VIDEO: Omaisen kokemus | Home Instead
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

VIDEO: Omaisen kokemus

Olet täällä

Miltä näyttää muistiystävällinen yritys asiakkaan silmin? Katso video, jossa Karen Garner kertoo omista kokemuksistaan muistisairaan puolisona.

Karen Garnerin puoliso sairastaa työikäisen muistisairautta, mikä on tuonut merkittäviä haasteita koko perheen elämään. Pariskunnan nuoret lapset pitävät perheen aktiivisena sairaudesta huolimatta. Videolla Garner kertoo, kuinka yrityksen valmius muistisairaan kohtaamiseen vaikuttaa merkittävästi siihen, miten he valitsevat asioimansa liikkeet ja ravintolat. 

Voit lukea lisää Karen Garnerin kokemuksista hänen blogistaan.


Oletko muistisairaan omainen ja haluaisit kuulla lisää hoivapalveluistamme tai omaishoitajan lomituksista? Ota yhteyttä maksuttoman konsultaation sopimiseksi, niin tarjoamme juuri teidän tarpeisiinne sopivat ratkaisut. Soita 010 841 7400 tai valitse lähin toimistosi täältä.


Palaa Muistiystävällinen Yritys -sivuston pääsivulle.

Tilasin asuntooni ikkunapesun ja siivouksen. Homma sujui todella hyvin. Palveluesittelijä hoiti asiat juuri niinkuin toivoin ja vastasi kaikkiin lupauksiinsa. Hoivanantajat olivat todella tarkkoja, reippaita ja tehokkaita sekä ennenkaikkea avuliaita. Olen enemmän kuin tyytyväinen saamaani palveluun ja odotan jo innolla seuraavaa kertaa! Minulla on hyvä mieli ja asunto tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta.
Seija, Helsinki