Haetaan blogikirjoittajaa kertomaan senioripalveluista | Home Instead
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Haetaan blogikirjoittajaa kertomaan senioripalveluista

Olet täällä

Oletko innostunut kirjoittamisesta, ilmaiset itseäsi sujuvasti ja napakasti ja haluat käsitellä yhteiskunnallisesti tärkeää aihetta?

Home Instead Seniorihoiva etsii blogikirjoittajaksi henkilöä, jonka lähipiirissä on seniori, joka tarvitsee seuranpitoa ja apua arjen askareista selviytymiseen. Me tarjoamme hoivapalvelua läheisellesi ja sinun tehtävänäsi on olla mukana hoivakäynneillä ja kirjoittaa blogia Home Instead Seniorihoivan tarjoamasta palvelusta, sen sisällöstä sekä kertoa kuinka palvelu helpottaa ja rikastuttaa seniorin elämää.

Etsimämme henkilö on seniorin lähiomainen tai ystävä, joka aidosti haluaa auttaa senioria arjessa selviytymisessä. Seniori voi olla esimerkiksi äitisi tai isäsi, mummi tai ukki tai vaikkapa kummitäti tai -setä tai muuten läheinen ystäväsi. Edellytämme sitoutumista blogikirjoittajaksi vuoden ajaksi ja blogeja tulisi tuona aikana kirjoittaa 10-12kpl sisältäen julkaisukelpoista valokuvamateriaalia ja mahdollisesti videomateriaalia. Blogien aiheet sovitaan yhdessä Home Instead Seniorihoivan kanssa ikäihmisen tarpeet huomioiden. Kokemus blogikirjoittamisesta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on aito halua auttaa ikäihmistä ja kertoa blogin välityksellä hänen saamastaan senioripalvelusta Home Instead Seniorihoivan toimesta.

Home Instead Seniorihoiva on suomalainen yritys, joka tarjoaa ei-sairaanhoidollista hoivapalvelua ikäihmisille pääkaupunkiseudulla, Lahdessa ja Tampereella. Yrityksen tavoitteena on rikastuttaa senioreiden elämää tarjoamalla seuranpito- ja hoivapalveluita arjessa selviytymiseen ja näin mahdollistaa ikäihmisten kotona asuminen mahdollisimman pitkään. Yritys on perustettu vuonna 2008.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus viimeistään 31.10.2018 osoitteeseen rekrytointi@homeinstead.fi.

Minun oli soitettava, koska olen liikuttunut siitä, miten vaimoni on muuttunut puheliaammaksi ja on aivan kuin eri ihminen oltuaan nyt vajaan viikon teidän hoidossanne. Olen todella tyytyväinen, että teimme tämän ratkaisun.
Markku, Helsinki