Home Instead Seniorihoiva | Home Instead
Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Home Instead Seniorihoiva

Olet täällä

Asiointiapu on tärkeä osa seniorin arkea.
Autamme sinua huolehtimaan seniorista elämässäsi.

Suomessa on jo miljoona yli 65-vuotiasta ihmistä. Valtaosa heistä haluaa asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Home Instead Seniorihoiva auttaa heitä tarjoamalla ei-sairaanhoidollista hoivapalvelua.

Nämä senioreiden kotona tapahtuvat kotihoidon hoivapalvelut sisältävät apua ja tukea ruoanvalmistukseen, pyykkihuoltoon, kevyeen kodinhoitoon, henkilökohtaiseen hoivaan, lääkemuistuttamisiin, lääkärikäynteihin ja muihin asioilla käynteihin sekä dementia- ja Alzheimer-hoivaan. Näin seniorit voivat jatkaa turvallisesti itsenäistä kotona asumistaan.

Hoivapalvelu täydentää kunnallisia palveluita

Home Instead Seniorihoiva tekee yhteistyötä kunnallisten palveluntarjoajien, kuten kotihoidon kanssa. Samalla asiakkaalla voi käydä esimerkiksi aamupäivällä kunnallinen sairaanhoitaja tai lähihoitaja ja iltapäivällä yksityinen hoivanantaja. Niissä tapauksissa, joissa seniori tarvitsee sairaanhoidollista palvelua, ohjaamme hänet terveydenhoitopalveluiden pariin.

Osa kansainvälistä hoiva-alan verkostoa

Olemme suomalainen yritys, ja aloitimme palvelutoimintamme vuonna 2009. Home Instead Seniorihoiva kuuluu Yhdysvalloissa perustettuun kansainväliseen Home Instead Senior Care -franchising-ketjuun, joka toimii 14 maassa ja sillä on yli 65 000 hoivanantajaa.

Riippumatta siitä, missä seniori asuu, kotonaan, vanhainkodissa tai vaikkapa hoitokodissa, Home Instead Senior Care tarjoaa vuosittain miljoonia tunteja palveluita yli 1000 yksityisesti omistetun franchise-toimiston muodostaman verkoston kautta mm. Irlannissa, Kanadassa, Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Sveitsissä, Japanissa, Australiassa, Saksassa, Itävallassa, Italiassa ja Hollannissa.

Missionamme on halu olla maailman luotettu senioreiden seuranpidon ja kotihoivan tuottaja.

Historiamme

Tavoitteenamme on olla luotettu hoivan lähde perheesi tarvitsemissa hoivapalveluissa, jotka mahdollistavat ikääntyvän äitisi, isäsi, isovanhempasi tai ystäväsi asumisen omassa kodissaan. Lukemalla historiamme huomaat, että toimintamme sai alkunsa samanlaisesta tilanteesta missä monet asiakkaamme nyt ovat; kuinka löytää hoiva-apua 100-vuotiaalle isoäidille, jolla oli 55 lastenlasta, mutta silti hän tarvitsi apua voidakseen asua kotona.

Lue lisää historiastamme.

Tutustu hoivapalveluihimme.

Tilasin asuntooni ikkunapesun ja siivouksen. Homma sujui todella hyvin. Palveluesittelijä hoiti asiat juuri niinkuin toivoin ja vastasi kaikkiin lupauksiinsa. Hoivanantajat olivat todella tarkkoja, reippaita ja tehokkaita sekä ennenkaikkea avuliaita. Olen enemmän kuin tyytyväinen saamaani palveluun ja odotan jo innolla seuraavaa kertaa! Minulla on hyvä mieli ja asunto tuoksuu raikkaalta ja puhtaalta.
Seija, Helsinki