Perusta hoiva-alan yritys | Home Instead

Perusta hoiva-alan yritys

Olet täällä

Harkitsetko hoiva-alan yrityksen perustamista? Franchising tarjoaa hyvän mallin ja parhaat käytännöt alalle siirtymiseen. Hoiva-ala on tulevaisuuden ala, sillä Suomessa senioreiden määrä kasvaa tulevaisuudessa merkittävästi.

Ala kehittyy, joten nyt on hyvä mahdollisuus tulla mukaan kasvavalle markkinalle. Kokosimme muutamia vastauksia yleisimpiin kysymyksiin, joita monet pohtivat harkitsessaan yrittäjyyttä hoiva-alalla. Toivottavasti saat niistä apua päätöksentekoosi. 

Miksi hoiva-ala?

Valtaosa ikäihmisistä haluaa asua omassa kodissaan enemmin kuin muuttaa hoivalaitokseen. Suomessa sosiaali- ja terveysministeriön tavoitteena on, että 92 % suomalaisista asuisi omassa kodissaan. Yli 85-vuotiaiden määrä kasvaa vauhdilla ja on arvioitu, että yli kolminkertaistuu vuosien 2010 ja 2035 välillä. Tämä ryhmä ikäihmisiä, etsii pitkäaikaishoivaa, terveydenhoitoa, hoivakoteja ja palvelutaloja sekä kotihoivapalveluita enemmän kuin mikään ikäpolvi heitä ennen. Valtiovallalla ja vapaaehtoisjärjestöillä on olemassa vahva tahtotila mahdollistaa ikäihmisten asuminen omissa kodeissaan niin pitkään kuin mahdollista sekä siihen, että sen miten hoivaa tänä päivänä tarjotaan, on muututtava.

 

Kuinka menestyvä franchising-ketju Home Instead on?

Home Instead on yksi menestyneimpiä franchising-ketjuja maailmassa. Ketju operoi 15 maassa ja tekee miljardin dollarin liikevaihtoa. Home Instead Senior Care nimettiin ensimmäiselle sijalle Franchise Business Review’n 2012 Franchise-yrittäjien tyytyväisyysindeksissä jo toisena vuonna peräjälkeen.

 

Hoivayritysten kasvu

 


Haluaisitko käynnistää oman Home Instead Seniorihoiva -palvelutoiminnan alueellasi?

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ! 

 

Hoivanantajani on oikein fiksu, siisti, miellyttävä ja nykyaikainen ihminen. Sopeutuu minuunkin, vaikka olen jo ikäihminen.
Kerttu, Espoo