Ketä etsimme? | Home Instead

Ketä etsimme?

Olet täällä

Millainen henkilö on hyvä Home Instead franchiseyrittäjä?

Home Instead Franchiseyrittäjällä tulee olla intohimoinen halu tarjota parasta mahdollista hoivaa. Hänellä tulee olla erinomaiset ihmissuhdetaidot ja hän on sitoutunut todellisen muutoksen aikaansaamiseen yhteisössään. Hänen myöskin tulee olla valmistautunut tekemään työskentelemään menestyksensä eteen. Lisäksi vaaditaan sopivat johtamistaidot menestyvän liiketoiminnan kasvattamiseen ja ohjaamiseen.

Yrittäjällä ei välttämättä tarvitse olla kokemusta itse alalta; monet ketjun franchiseyrittäjistä ovat tulleet eri sektoreilta kuten rahoitus-, IT-, markkinointialalta. Franchiseyrittäjän tulee sopivalla aikavälillä palkata kokenut hoitaja, jolla on sosiaali- ja terveysalan vähintään opistotasoinen tutkinto sekä kokemusta hoivatyön johtamisesta. Itse franchiseyrittäjältä ei edellytetä aiempaa hoivakokemusta tai -koulutusta, vaan lähinnä intohimoa tarjota huippulaadukasta hoivapalvelua.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Tämä on hienoa! Sen jälkeen, kun tein sopimuksen Home Instead Seniorihoivan kanssa vanhempieni hyväksi, niin nyt minun ei enää tarvitse tehdä niitä 15 puhelua joka päivä varmistaakseni, että kaikki vanhempieni luona on kunnossa.
Katja, Helsinki