Franchising-mahdollisuus | Home Instead

Franchising-mahdollisuus

Olet täällä

Ura franchiseyrittäjänä hoiva-alalla on palkitsevaa.

Tulevaisuuden ala

Keskustele perheesi tai ystäviesi kanssa, niin kuulet myös heiltä kuinka tärkeästä asiasta on kysymys, kun puhutaan senioreiden hyvinvoinnin edistämisestä. Ikärakenteen muutos on maailmanlaajuinen ilmiö. Suomessa senioreiden määrä kasvaa kiihtyvällä vauhdilla. Arvioidaan, että yli 75-vuotiaiden määrä lähes kolminkertaistuu vuoteen 2040 mennessä. Tämä tulee vakuuttamaan sinut Home Instead Seniorihoivan tarpeellisuudesta. Erinomaisen liiketoimintamahdollisuuden vuoksi ota yhteyttä.

Home Instead on johtava ei-sairaanhoidollinen hoivapalveluyritys maailmassa. Asiakkaidemme tarpeet ovat ydinlähtökohta kaikessa mitä teemme. Sen perusteella, mitä asiakas todella haluaa, muodostamme hänelle yksilöllisen hoivapalvelun.

Muuttamassa ikääntymisen kasvoja

Home Instead Seniorihoivan visiona on muuttaa ikääntymisen kasvot yhteiskunnassamme. Missiona on olla yksi arvostetuimmista toimijoista alalla aktiivisesti panostaen tämän kehityksen aikaansaamiseksi. Tämä tarkoittaa korkeimman laadun kotihoivan tarjoamista ikäihmisillemme, jotta he voivat asua omissa kodeissaan turvallisesti ja hyvin sekä viettää ihastuttavan täyttä elämää.

Tutustu avoimiin yrittäjämahdollisuuksiin ja ota yhteyttä!

Olemme tosi tyytyväisiä Hoivanantajaamme, hän on niin iloinen ja häneen voimme luottaa.
Asiakkaan vaimo, Helsinki