Lehdistötiedotteet

|
Tekstin kokoA-
A+

Naiset menestyviksi yrittäjiksi hoiva-alan franchising-ketjussa

Vanhusten kotihoivapalvelut ovat kasvuala, jolle kaivataan jatkuvasti uusia käsipareja. Suomi ikääntyy ennennäkemätöntä vauhtia ja Sosiaali- ja terveysministeriön tavoitteena on, että 92% ikäihmisistä asuu omassa kodissaan. Hoiva-ala mielletään perinteisesti naisten alaksi. Ala houkutteleekin myös keski-ikäisiä uranvaihtajanaisia perustamaan oman yrityksen. Home Instead Seniorihoivan tarjoama franchising-mahdollisuus helpottaa yrittäjyyteen – ja muiden työllistämiseen – ryhtymistä.

Seniori palaa sairaalasta kotiin — ja takaisin sairaalaan?

Pyöröovi-ilmiö on tuttu kaikille ikääntyneiden kanssa työskenteleville terveydenhoidon ammattilaisille. THL:n tutkimuksen mukaan jopa 60% suomalaisista ikäihmisistä palaa takaisin sairaalaan kolmen kuukauden sisällä kotiutumisesta. Tämä on pöyristyttävä määrä, sillä tutkimusprofessori Harriet Finne-Soveri kertoo muissa Pohjoismaissa sairaalakierteeseen joutuvan n. 20-30% ikäihmisistä.

Joulukukkalahjoitukset ilahduttavat yksinäisiä vanhuksia


Ole Joulupukkina Seniorille -joulukukkakampanja on Home Instead Seniorihoivan yhteistyössä paikallisten yhteistyötahojen kanssa järjestämä hyväntekeväisyyskampanja, jossa ihmiset voivat lahjoittaa yksinäisille vanhuksille muistamalla heitä kukkatervehdyksellä joulun aikaan.
 

Uusi Alzheimer-koulutusohjelma – nyt maksutta myös omaishoitajille

Syyskuussa vietetään Maailman Alzheimer-kuukautta. Home Instead Seniorihoiva on luonut yhteistyössä ikääntymisen ja Alzheimerin taudin kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa ainutlaatuisen koulutusohjelman, joka antaa välineitä Alzheimer-potilaiden kohtaamiseen. Yrityksen omille hoivanantajille suunnattua koulutusta tarjotaan maksutta nyt myös Alzheimer-potilaiden omaishoitajille.

Home Instead Seniorihoiva on aloittanut Vantaalla ja Tampereella

Kansainvälinen maailman laajimmin levinnyt ei-sairaanhoidollinen senioreiden hoivapalveluyritys Home Instead Seniorihoiva on  avannut toimistot Vantaalle ja Tampereelle. Franchising-periaatteella toimivan ketjun paikalliset yrittäjät ovat avanneet toimistonsa helmi-maaliskuun taitteessa.

Joulukukkakampanjaa jatketaan 19.joulukuuta asti

Home Instead Seniorihoivan " Ole joulupukkina seniorille" - joulukukkakampanjaa jatketaan keskiviikkoon 19.joulukuuta asti.

Suosittu joulukukkakampanja pyörähti jälleen käyntiin

” Valokeilassa yksinäiset vanhukset ”

Home Instead Seniorihoivan järjestämä Ole Joulupukkina Seniorille kampanja 5.11- 17.12.2012.

Helsingissä voi tänäkin jouluna lahjoittaa joulumieltä yksinäiselle vanhukselle osallistumalla Home Instead Seniorihoivan joulukukkakampanjaan.

 

Infotilaisuus: Home Instead Seniorihoiva on laajentamassa toimintaansa Tampereelle

Tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen Home Instead Seniorihoiva laajentaa toimintaansa ja etsii uusia hoiva-alan yrittäjiä Tampereelta.

Home Instead Seniorihoiva järjestää avoimen infotilaisuuden yrittäjyydestä kiinnostuneille lokakuun 4. päivänä klo 17.30 alkaen Tampereen Uusyrityskeskus Ensimetrissä Pellavatehtaankatu 25.

Infotilaisuus: Home Instead Seniorihoiva on laajentamassa toimintaansa Turkuun

Tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen Home Instead Seniorihoiva laajentaa toimintaansa ja etsii uusia hoiva-alan yrittäjiä Turusta.

Espoon kaupunki valitsi Home Instead Seniorihoivan

Espoon kaupunki on valinnut Home Instead Seniorihoivan yritykseksi, jonka palveluita kaupunkilaiset voivat ostaa kunnan myöntämillä palveluseteleillä.