Etsi lähin toimisto Soita 010 841 7400

Alzheimer ja dementiahoiva

Olet täällä

Muistisairas tarvitsee tarpeitaan vastaavaa hoivapalvelua.
Tarjoamme yksilöllistä ja arvostavaa hoivapalvelua ikäihmisille, joilla on todettu Alzheimerin tauti tai muu muistisairaus.

Hoivan tarvitsijana ja muistisairaan omaisena et ole yksin. Alzheimerin tauti, kuten muutkin muistisairaudet, ovat yleistymässä. Nykyarvioiden mukaan joka vuosi 14 500 suomalaista sairastuu etenevään muistisairauteen. Tällä hetkellä Suomessa arvioidaan olevan 193 000 muistisairasta ihmistä. Kun sairastuneiden läheiset huomioidaan, koskettaa muistisairaus lähes miljoonaa suomalaista. Alzheimerin taudin ja muiden muistisairauksien odotetaan kasvavan globaalisti nykyisestä 44 miljoonasta (2013 arvio) jopa 135 miljoonaan vuoteen 2050 mennessä (ADI G8).

Tuttu ympäristö on muistisairaalle paras paikka

Moni muistisairas ihminen haluaa asua omassa kodissaan niin kauan kuin mahdollista, joko itsenäisesti tai kotiavun turvin. Home Instead Seniorihoivan luotettu hoivapalvelu auttaa läheistäsi ylläpitämään säännöllistä rutiinia parantaen hänen elämänlaatuaan. Hoivanantajamme ovat läsnä varmistamassa turvallisen arjen ja tarjoavat sopivia elämyksiä, jotka edistävät seniorin omatoimisuutta ja lisäävät itsenäisyyden kokemusta. Yksin asuva muistisairas tarvitsee kotona pärjätäkseen usein jo varhaisessa vaiheessa erilaisia tukimuotoja, kuten ei-sairaanhoidollista kotihoivaa, jota Home Instead Seniorihoiva tarjoaa.

Hoivapalvelu Alzheimerin tautia sairastavalle

Home Instead Seniorihoiva on luonut yhteistyössä ikääntymisen ja Alzheimerin taudin kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa hoivanantajillemme ainutlaatuisen koulutusohjelman, joka antaa välineitä Alzheimerin taudin kohtaamiseen. Alzheimer CARE -koulutusohjelman keskiössä on muistisairaan yksilöllinen hoiva ja arvostaminen. Tämä CARE: Changing Aging through Research and Education -ohjelma on käytössä Home Instead Seniorihoiva -toimistoissa kaikkialla maailmassa.

Alzheimer-koulutus ja kotihoivatekniikat antavat hoivanantajille vahvan pohjan antaa lähimmäisellesi laadukasta ja asianmukaista hoivaa. Niin voit olla varma, että rakkaimpasi on luotettavassa hoivassa. Hoivanantajat koulutetaan:

  • Avustamaan päivittäisissä toiminnoissa
  • Hallitsemaan käytösmuutoksia
  • Valmistamaan ravitsevia aterioita
  • Järjestämään virikkeellistä toimintaa
  • Huolehtimaan turvallisesta ympäristöstä

Ota yhteyttä Home Instead Seniorihoivaan, kun haluat luotettavaa hoivaa Alzheimerin tautia sairastavalle läheisellesi. Kannattaa myös vierailla Muistiliitto ry:n sivuilla, joilta löytyy runsaasti lisätietoa muistisairauksista ja niiden hoidosta.

Hoivanantaja on mukava, ahkera henkilö ja tekee tarkkaa työtä. Vanhempani tykkäävät, fiksu ihminen.
Asiakkaan poika, Vantaa